РЕЖИМ РОБОТИ: ПН-ПТ: 09.00-18.00; СБ: 09.00-16.00

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Будь ласка, введіть Ваше ім'я
Будь ласка, введіть Ваш номер телефону
Будь ласка, введіть Вашу адресу електронної пошти Помилка в адресі пошти
Будь ласка, введіть Ваше повідомлення

м. Кропивницький,
пров. Василівський, 10, 2 поверх

(097) 027-60-72, (099) 49-48-006

Офтальмо-ендокринологічний центр «ОКУЛЮС» – це один із найсучасніших офтальмологічних центрів у Кіровоградській області. Наш центр використовує інноваційні методики та сучасні технології, а також найновіше медичне обладнання, яке здатне визначати багато захворювань зорового апарату на ранній стадії.

Офтальмологічна допомога Кропивницький.У нашому центрі створено всі умови для лікування очних захворювань із використанням сучасного обладнання та технологій. Але яке б сучасне обладнання ми не мали, воно ніщо без кваліфікованих фахівців. Тому головна цінність нашого центру – це медперсонал. У нас працюють найкращі кадри, чий досвід та стаж роботи не залишають сумнівів у їхньому професіоналізмі.

Лікарі нашого центру ефективно та швидко лікують найрізноманітніші захворювання очей. Застосовується ультразвукова факоемульсифікація катаракти, хірургічне лікування глаукоми та захворювань сітківки. Лікування дитячих очних хвороб. Вітреоретинальні операції.

Лише у нашому центрі оперує лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, член Європейського товариства катарактальних та рефракційних хірургів, член німецького товариства офтальмологів Максименко Олег Миколайович. А це безпека та впевненість у тому, що буде зроблено все можливе для відновлення зору.

Наша стаття не зможе поставити правильний діагноз. Потрібна консультація лікаря!

Дзвоніть ПРЯМО ЗАРАЗ і запишіться на прийом до лікаря. Ми працюємо для Вас, Ваших дітей та Ваших батьків! Бажаєте потрапити на прийом без черги?


Телефонуйте: (097) 027-60-72, (099) 49-48-006.

ЗАПИС НА ПРИЙОМ ДО ОФТАЛЬМОЛОГА
У нашому центрі Ви можете будь-коли записатися на прийом до офтальмолога
Будь ласка, введіть Ваше ім'я
Будь ласка, введіть Ваш номер телефону
Будь ласка, введіть Вашу адресу електронної пошти Помилка в адресі пошти
Будь ласка, введіть Ваше повідомлення